![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#به صورت آنلاین
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
ابتدا فایل هارو دانلود کنیم و پر کنیم بعد آپلود ؟ یا اینکه آنلاین پر کنیم؟ بعد اینکه من فرم هام به صورت آنلاین باز نمیشه هرچقدر که ادوب رو آپدیت میکنم
2021-09-09 09:27:00 #Canada [به صورت آنلاین] ویزا
جون، ، من يك سئوالي داشتم ازتون،لطف مي كنيد كمكم كنيد اگه اطلاع دارين يكي از من با خانم و دخترشون با ويزاي توريستي دارن ميان كانادا كه با برنامه ي اينسايد كانادا اقدام كنن.دو تا چمدون بزرگ ٢٣ كيلويي دارن كه دارن پرش مي كنن(با پرواز قطر مي خوان بيان) سئوالشون اينه كه براي اونها سئوال نمي شه شما كه داري توريستي مياي چرا انقدر بار داري مياري؟ خيلي لطف مي كنيد كمكم كنيد
2021-10-08 05:44:00 #Canada
، من برای کالج اقدام کردم و الان در مرحله اپلود کردن مدارک در اپلیکیشن هستم، کسیمیتونه درباره اسک بهم توضیح بده من در فایل راهنما که مطالعه کردم دیدم نوشته که باید ۷سوال پاسخ داده بشه کسی میتونه راهنماییم کنه؟
2021-08-29 15:43:00 #Canada
و من برای ترم زمستان امسال پذیرش مستر گرفتم که با توجه به شرایط قطعا باید دیفر کنم برای پاییز سال اینده، اولین زمانی که بتونم مدارکم رو برای ویزا سابمیت کنم کی هست؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
2021-08-31 06:20:00 #Canada
محترم من ی داشتم راجع به پذیرش دانشگاههها فرض میکنیم که ددلاین دانشگاه برای ترم فال تا مارچ باشه قاعدتا از قبل شروع میکنن به اپلای نحوه ی انتخاب دانشجو از طرف دانشگاه به چه صورته ؟؟ تا زمان ددلاین صبر میکنه دانشگاه تا همه ی دانشجوها درخواست بدن بعد انتخاب میکنینن؟؟؟
2021-08-31 04:11:00 #Canada
وقت یخیر دارم با توجه به اینکه پروسه ویزای استادیم که برایترم فال بود خیلی طولانی شده و ترم شروع شده میخوام به فال سال بعد دیفر کنم سوالم اینه اگه ویزام به زودی بیاد مشکلی نداره که من قراره فال بعدی بیام کانادا؟ در واقع مشکلی نیست که ویزام برای پذیرش فال ۲۰۲۱ اما من پذیرش دیفر کردم به فال ۲۰۲۲ با همون ویزا میتونم بیام؟
2021-09-08 06:19:00 #Canada